Ne-am mutat pe www.kate.ro

Ka&Te Associates
Rom�na Fran�ais English

Externalizare servicii IT
HR Suite
Consultanta IT

Ka&Te lucreaza impreuna cu partenerii, incepand de la crearea planului prin care se defineste scopul proiectului continuand cu implementarea solutiei alese si mergand pana dupa aceasta, masurand succesul proiectului. [ detalii... ]

 

Portofoliu site-uri web
O imagine a experientei noastre in design si programare care consideram ca ne indreptateste sa afirmam ca suntem calificati pentru oferirea celor mai bune solutii de creare si implementare a afacerilor online. [ detalii... ]
Aplicatii personalizate
In dorinta de a veni in ajutorul partenerilor nostri incercam sa oferim solutii pentru anumite nevoi proprii si distincte de la un partener la altul prin dezvoltarea de aplicatii performante, eficiente si 100% personalizate

Bine ati venit pe site-ul Ka&Te Associates

Infiintata in 2005, Ka&Te Associates este o firma de consultanta in domeniul IT, care ofera servicii complete de consultanta in tehnologia informatiei si aplicarea acesteia in solutionarea afacerilor. Intreaga noastra echipa are peste 10 ani de experienta in IT si a implementat proiecte pentru companii mari, medii si mici din mai multe domenii precum cel al constructiilor, auto, FMCG si sanatate.

In ceea ce priveste organizarea companiei noastre, aceasta este structurata pe patru departamente care urmaresc principalele categorii de servicii oferite: Consultanta IT, Aplicatii Web, Design si Administrare Remote. Aceste divizii opereaza la cele mai inalte standarde in relatiile cu clientii si furnizorii si in concordanta cu strategia companiei noastre, care este bazata pe satisfactia deplina si neconditionata a partenerilor.
  Mai multe detalii...
Consultanta IT Administrare la distanta (remote)
Consultanta IT
Puteti solicita ajutorul echipei noastre pentru extinderea sau optimizarea sistemului informatic deja existent in cadrul firmei dumneavoastra, prin apelarea la serviciile de consultanta IT.

Suntem in masura sa oferim consultanta si solutii pentru problemele legate de tehnologia informatiei, atat hardware cat si software, de la simple configurari de sisteme, infrastructuri hardware (retele de calculatoare, servere) pana la implementari de solutii complete de business.

Consultanta IT poate include, dar nu se limiteaza la, dimensionarea corecta, recomandari privind infrastructura hardware, de comunicatie si solutii software (inclusiv conceperea unui set clar de specificatii pentru aplicatiile dorite) care rezolva cel mai bine obiectivele propuse.

  Mai multe detalii...
Administrare la distanta (remote)
Ka&Te va pune la dispozitie un departament IT format din profesionisti, care poate parcurge toate etapele, de la consultanta la implementare si chiar dupa aceasta, prin serviciile de administrare remote a serverelor si a bazelor de date, cu costuri minime.

Ka&Te poate asigura consultanta si un suport cuprinzator pentru administrarea bazelor de date ale organizatiei dumneavoastra, plecand de la stadiul de design initial, dezvoltare, implementare si chiar dupa aceasta, prin mentenanta remote a acestora.

Ka&Te ofera si servicii de admnistrare remote a echipamentelor de tip server cu rol de Active Directory, Firewall, Servere Proxy, ISA, de Email sau FTP sau aplicatii pentru monitorizare de trafic, latime de banda, alocari pentru fiecare echipament sau filtre impotriva traficului nedorit.

  Mai multe detalii...
Aplicatii web si web site-uri Aplicatii la comanda
Aplicatii web si web site-uri
Ka&Te considera ca o imagine profesionala este esentiala pentru afacerea dumneavoastra. Ea reprezinta calitate si stabilitate pentru clientii dumneavoastra, va asigura respectul concurentei si trimite un mesaj de incredere tuturor.

Ka&Te ofera servicii de design grafic personalizat pentru site-uri web creative si informative, cu un grad inalt de interactivitate.

Construim site-urile urmarind sa obtinem profit pentru clientii nostri. Le punem la dispozitie instrumente create pentru a genera vanzari, pentru a le spori popularitatea si credibilitatea in randul potentialilor clienti sau parteneri.

  Mai multe detalii...
Aplicatii la comanda
Pe langa aplicatiile dezvoltate de Ka&Te si existente deja in portofoliul nostru, firma noastra va poate oferi servicii complete pentru devzoltarea si implementarea unui software la cerere, software dezvoltat pe baza nevoilor dumneavoastra.

Diferenta majora intre noi si alte firme consta in faptul ca intreaga noastra echipa este formata din ingineri de sot si nu agenti de vanzare. In momentul in care ne contactati pentru a discuta un potential proiect veti sta direct de vorba cu cei care intr-adevar scriu codul programelor.

O alta consecinta a structurii echipei consta in faptul ca abordarea noastra este orientata spre detalii iar estimarile noastre sunt bazate pe realitatile tehnice si nu pe mesaje publicitare.

  Mai multe detalii...
  Cautare
Cauta
  Abonare Newsletter
Adresa dumneavoastra de email:
Abonare Dezabonare
  De ce noi?
 • Doriti sa externalizati total sau partial serviciile legate de tehnologia informatiei din compania dumneavoastra?


 • Ati investit multi bani in sistemele informatice si totusi acestea nu functioneaza pe masura asteptarilor?


 • Aveti un software scump si renumit dar contextul in care este integrat nu este cel mai potrivit?


 • Aveti nevoie de construirea unor specificatii pentru alegerea unui produs software sau hardware?


 • Aveti nevoie de un produs specializat si nu stiti pe care sa-l alegeti?


 • Considerati ca ar fi oportuna o evaluare hardware si software sau o evaluare a sistemelor informatice utilizate?


 • Aveti nevoie de un web site professional de prezentare si promovare a serviciilor si/sau produselor firmei?

 • Confidentialitate
    Home | Administrare infrastructura | Dezvoltare software | Consultanta | Portofoliu clienti | Contact
  © 2006 Ka&Te Associates