Ne-am mutat pe www.kate.ro

Ka & Te Associates
Rom�na Fran�ais English

Cautare
Cauta
Abonare Newsletter
Adresa dumneavoastra de email:
Abonare Dezabonare
Confidentialitate


 
 

Ka&Te Associates este autorul si proprietarul de drept al acestui web site acesta fiind protejat de legea dreptului de autor. Updatarea si/sau compilatia continutului (intelegand prin aceasta modificarea in parte sau in intreg) acestui site este dreptul exclusiv al SC Ka&Te Associates SRL.

Utilizarea materialelor prezentate in cadrul acestui site se face pe riscul propriu al fiecarei persoane fizice sau juridice Ka&Te Associates fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea acestui site sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe acest site.

Toate informatiile publicate corespund pe deplin realitatii din momentul publicarii acestora. SC Ka&Te Associates nu este responsabila de eventualele erori survenite in redactarea datelor prezentate pe site.

Ka&Te Associates nu este sub nici o forma responsabila de continutul altor site-uri care includ linkuri catre site-ul Ka&Te Associates.

Ka&Te Associates isi rezerva dreptul de a modifica/actualiza si/sau sterge in orice moment continutul acestui website sau portiuni ale acestuia fara nici un fel de notificare prealabila. Orice modificare intra in vigoare in clipa afisarii sale pe acest web site.

 

 

  Consultanta IT

Ka&Te lucreaza impreuna cu partenerii, incepand de la crearea planului prin care se defineste scopul proiectului continuand cu implementarea solutiei alese si mergand pana dupa aceasta, masurand succesul proiectului. [ detalii... ]

 

  Portofoliu site-uri web
O imagine a experientei noastre in design si programare care consideram ca ne indreptateste sa afirmam ca suntem calificati pentru oferirea celor mai bune solutii de creare si implementare a afacerilor online. [ detalii... ]
  Aplicatii personalizate
In dorinta de a veni in ajutorul partenerilor nostri incercam sa oferim solutii pentru anumite nevoi proprii si distincte de la un partener la altul prin dezvoltarea de aplicatii performante, eficiente si 100% personalizate
  Externalizare servicii IT
HR Suite
Confidentialitate
  Home | Administrare infrastructura | Dezvoltare software | Consultanta | Portofoliu clienti | Contact
© 2006 Ka&Te Associates