Ne-am mutat pe www.kate.ro

Ka & Te Associates
Rom�na Fran�ais English

Portofoliu aplicatii
Portofoliu proiecte web
Logo design, identitate
Externalizare servicii IT
HR Suite
Consultanta IT

Ka&Te lucreaza impreuna cu partenerii, incepand de la crearea planului prin care se defineste scopul proiectului continuand cu implementarea solutiei alese si mergand pana dupa aceasta, masurand succesul proiectului. [ detalii... ]

 

Portofoliu site-uri web
O imagine a experientei noastre in design si programare care consideram ca ne indreptateste sa afirmam ca suntem calificati pentru oferirea celor mai bune solutii de creare si implementare a afacerilor online. [ detalii... ]
Aplicatii personalizate
In dorinta de a veni in ajutorul partenerilor nostri incercam sa oferim solutii pentru anumite nevoi proprii si distincte de la un partener la altul prin dezvoltarea de aplicatii performante, eficiente si 100% personalizate
Dezvoltare software

Pe langa aplicatiile dezvoltate de Ka&Te existente deja in portofoliul nostru, firma noastra va poate oferi servicii complete pentru devzoltarea si implementarea unui software la cerere, software dezvoltat pe baza nevoilor dumneavoastra.

Consideram ca dezvoltarea aplicatiilor personalizate ajuta companiile sa se adapteze la evolutia rapida a tehnologiei si la dezvoltarea procesului de business. Pornind de la competentele noastre si experienta specialistilor nostri, suntem in masura sa oferim beneficiarilor rezultate consistente, construind aplicatii software durabile si complete, perfect adaptate cerintelor si specificului activitatii clientilor nostri.
Dezvoltare software la comanda

   De foarte multe ori aplicaţiile comerciale deja dezvoltate fie nu includ toate modulele necesare activităţii companiei, fie nu se conformează exact fluxului informaţional al companiei. Sau, pur şi simplu, datele sunt distribuite între mai multe aplicaţii, iar corelarea lor necesită un efort uman.
   Pentru oricare din situaţiile enunţate mai sus, dezvoltarea software este direcţia ce oferă rezolvarea corectă, scalabilă şi rapidă a tuturor dezideratelor.

   Deoarece dezvoltarea software este un domeniu complex, este nevoie totuşi de o delimitare a rezultatelor sale, în principal după gradul de complexitate, dar şi după distribuţia în timp a aplicaţiilor. Astfel, putem clasifica aplicaţiile software în:
   – aplicaţii software puctuale – acele aplicaţii relativ simple ca structură, ca tehnologii folosite, dar şi ca deziderate de implementat.
   – aplicaţii complexe – produse software complexe ca structră, utilizând tehnologii multiple, cu interfeţe cu utilizatorul elaborate, utilizând tehnici client-server. Aceste aplicaţii sunt destinate rezolvării unor probleme complexe, necesitând resurse variate de dezvoltare şi implică existenţa unui proiect de analiză.
   – întreţinere şi dezvoltare software – ca orice produs, aplicaţiile software vor trebui administrate permanent pentru asigurarea unei funcţionări lipsite de evenimente neplăcute. Această mentenanţă poate cuprinde chiar şi dezvoltarea unor unelte şi scurte aplicaţii punctuale, astfel încât valoarea software-ului întreţinut să fie menţinută la cote ridicate, fără creşterea costurilor asociate cu un proiect de dezvoltare

Site-uri web si web design

   Inainte de a discuta de succes intr-o lume virtuala ca cea a internet-ului trebuie ca web site-ul dumneavoastra online sa fie o aplicatie puternica. Aceasta nu se poate realiza daca produsul software care va reprezinta in fata clientilor d-voastra este un produs slab si ineficient, poate dezvoltat in ideea doar de a avea un website sau un produs.

   O pagina de internet bine facuta va oferi clientilor o prezentare detaliata (domeniu de activitate, target-uri, performante, parteneri, informatii de contact) a firmei dumneavoastra insotita de fotografii si daca doriti si de informatii despre angajatii dumneavoastra, proiectele si realizarile lor

Optimizarea si promovarea site-urilor web
   Consideram ca un web site reprezinta mult mai mult pentru firma dumneavoastra decat o prezenta pe Internet si in fapt reprezinta cartea de vizita a unei societati. In acelasi timp este un mod relativ nou si destul de avantajos de realizare a publicitatii. Serviciile care pot fi oferite sunt urmatoarele
  • Marketing online si optimizarea site-urilor web
   • Optimizare functionalitate site;
   • Optimizare cuvinte cheie;
   • Optimizare meta taguri site;
   • Optimizare titlu pagina;
   • Optimizare text site;
   • Optimizare link-uri site;
  • Promovarea site-urilor web
   • Redesenare site (daca este nevoie)
   • Rearanjare text si imagini in pagina;
   • Eliminarea de erori din codul HTML;
   • Promovare web prin optimizare pentru motoare de cautare;
   • Promovare web prin inscriere manuala in directoare web si motoare de cautare romanesti si internationale;
   • Promovare web prin gasire de site-uri pentru parteneriat;
   • Studii si analize privind site-ul dumneavoastra si motoarele de cautare, rezultate ale promovarii.
Logo design si corporate identity

   Indiferent de domeniul în care activati crearea unui Logo si a manualului de identitate vizuala a companiei ”Corporate Identity” va poate ajuta sa va diferentiati de concurenta.

   Atat Logo-ul cat si Corporate Identity reprezinta mijloace eficiente de comunicare cu clientii si permit o usoara identificare a firmei dumneavoastra in raport cu firmele concurente. Corporate Identity este un pachet complet de servicii de design prin care se urmareste obtinerea unui plus de imagine sau, altfel spus, este o unealta esentiala in planul dumneavoastra de marketing.

   Prin intermediul unui astfel de pachet veti obtine designul siglei dumneavoastra, a cartilor de vizita, a foilor cu antet, plicuri personalizate, headere de fax, modele de documente, brosuri, etc. Corporate Identity asigura armonizarea intre toate elementele componente astfel incat sa se creeze o imagine unitara a firmei. Este important ca sigla sa se diferentieze vizibil de competitie si firma dumneavoastra sa fie pusa intr-o lumina pozitiva, mesajul transmis sa fie cel corect, clientul sau potentialul client sa inteleaga ca are in fata o companie ce inspira incredere, stil si personalitate.

   Corporate Identity-ul trebuie sa fie consistent si uniform in toate locurile publice - elemente de semnalizare (signaletica), uniforme, vehicule, publicitate stradala, materiale tiparite, alb-negru, media color, TV, etc. Consecventa genereaza familiaritate, iar familiaritatea creeaza loialitate. Astfel se construieste o marca puternica.

   Cel mai eficient Corporate Identity devine un simbol al companiei dumneavoastra si demonstreaza atentia pentru detaliu si profesionalism. În afacerile cu servicii, el este evidenta tangibila a calitatii companiei, exprima abordarea companiei asupra afacerii, valorile si cultura sa. Reflecta calitatea produselor si serviciilor, strategiile de marketing, strategiile de comunicare si mediul de lucru

   .

.
   .
inapoi sus
  Cautare
Cauta
  Abonare Newsletter
Adresa dumneavoastra de email:
Abonare Dezabonare
  Principii
Fiind o companie orientata spre performanta, suntem constienti ca reputatia noastra depinde de beneficiile aduse clientilor nostri, urmata de satisfactia pe care aceste beneficii o aduc. Principiile cu care operam noi sunt prezentate mai jos:
Unicitate
Primul nostru principiu este de a considera firma dumneavoastra unica. Intelegerea si respectarea a ceea ce este diferit despre mediul dumneavostra este cheia in a fi capabili sa va ajutam. De aceea noi investim timp in a intelege viziunea si obiectivele dumneavoastra.
Adaptare
Al doilea principiu este o consecinta a acestor diferente, astfel ca majoritatea uneltelor si conceptelor necesita o adaptare pentru a putea functiona efectiv in mediul dumneavoastra. Avantajul pe care il au clientii prin abordarea noastra de a croi solutii care sa se potriveasca fiecarei circumstante in parte – nu oferim solutii universal valabile.
Alinierea
Strategia si interventiile care sprijina schimbarea vor esua pe termen lung daca nu sunt aliniate cu celelalte elemente care caracterizeaza cultura companiei. O perspectiva completa a companiei este esentiala pentru a putea proiecta si planifica efectiv schimbarile care urmeaza.
Sinceritate
Nu vom prelua niciodata un proiect daca nu credem ca este adecvat pentru clienti. Nu vom prelua un proiect daca clientul nostru nu are disponibile toate resursele interne necesare.
Transparenta
Nu vom incerca sa vindem clientilor nostri resursele de consultanta suplimentare, peste ceea ce este intr-adevar necesar ca sa-si obtina rezultatele propuse. Vom folosi numai personal competent si cu experienta adecvata.
Responsibilitate
Nu vom incerca sa vindem proiecte viitoare pana, si numai daca, clientii au vazut beneficiul real al muncii noastre curente, si intr-adevar solicita activitati suplimentare.
Confidentialitate
  Home | Administrare infrastructura | Dezvoltare software | Consultanta | Portofoliu clienti | Contact
© 2006 Ka&Te Associates